Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där klockorna ringer för tidens förgänglighet

Du speglar dig i ljuset från ljuskatedralens
spegelblanka fasader
Där klockorna ringer för tidens förgänglighet
Och statyerna dansar på balustraderna
Till tonerna av ett tidigt vårregn

Staden spelar en symfoni för kullerstensgatan
När gryningsljuset mojnat till nyansen av musiken
För folket som ligger i en uråldrig dvala
Ekar vårregnssymfonin i gryningsskivans
glödande kurvning




Fri vers (Fri form) av Missbruksbarn
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-21 18:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oerhört vackert
gryningsskivans glödande kurvning
vårregnssymfonin

hänförd
2017-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Missbruksbarn