Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dramatIK

blir trött
som om jag landat för första gången
det gör mig livrädd
ska det vara så här
igen som får mig att falla
inget som kastar mig in i kicken överlevnad
som dränker mig
får kroppen hjärnan själen att gå på högvarv
kan jag leva utan
vad ska bränslet komma ifrån
pinsamt att tänka att jag verkar levt på katastrof
men faktum
måtte jag klara detta
snälla
sture
hjälp
mig




Fri vers av kråkan VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-21 19:14



Bookmark and Share


  aol
En dikt som grep tag i mej, stark sökande efter en hand ,
2017-02-21
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP