Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen.

Bakom gardinen
därutanför.
Strålar solen
ljuset väller in.
Får mig att skratta
och gå ut på promenad.
Nu omfamnar ljuset mig
gör mina steg lite lättare.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-02-21 19:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Ljuset gör att allting känns lättare.......1 Fint skaldat!
2017-03-03

    Dan Myrbeck
Ja, ljuset gör skillnad.
2017-02-22

  Bo Himmelsbåge
Fin dikt om Solen... som får Dig att skratta o le...!
Här är Du som solen själv i dikten,
som får oss andra att värmas o le också, av Dina sköna strålar!

Tack för en strålande, positiv dikt!
2017-02-22

  Gunnel Eriksson VIP
Härligt med ljuset.
Bra att du formulerar det så
vi läsare också kan glädjas.
2017-02-22

  Rise Little One
Man mår alltid bättre när det är ljusare och solen kommer...
2017-02-21

  ULJO
Skönt att höra att du fylls av liv. Minns det gamla ordspråket.
"Fyll inte livet med dagar - utan fyll dagarna med liv".
2017-02-21

  Blått Norrsken VIP
En fin text som lyser av hopp som skapats av skrivarjagets egna kraft och styrka.
2017-02-21

  Marita Ohlquist VIP
En ljus och fin text som förmedlar hopp om framtiden!
2017-02-21

    ej medlem längre
Glädjen bor i din fina text!
2017-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP