Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blivande låt.


Orden

Jag har en sak som jag vill säga dig
Med kropp och själ, ja varje del av mig
Men jag vet inte hur
Jag vet inte hur

Så svårt med orden, de fastar i min hals
Och av varje försök blir det ingenting alls
Men jag vet att du vet det
Jag vet att du vet det

När jag sitter i min ensamhet
Är orden där som en självklarhet
Men när jag ska säga dem
Blir allt så tillgjort

Även om jag kan säga precis vad jag vill
Är det som att orden inte räcker till
Till det som jag känner
Till det som du är för mig

Din röst ger mig en tröst som ingen annans
Och i din famn, där har jag min trygga hamn

Det jag vill få sagt är:
...
Jag älskar
Älskar
Jag älskar
Jag älskar Dig!


Fridens liljor,
Fanny Gustafson
www.poetissan.se




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av poetissan.se
Läst 365 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-21 20:13



Bookmark and Share


    AA VIP
Fin text.
2017-02-21

  Maiah VIP
Underbart fin text
2017-02-21
  > Nästa text
< Föregående

poetissan.se
poetissan.se