Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som maskros i kNopp

 

 

Jag vet att näckrosor blommar

för de som kämpar

de som när av vilsam ro

 

De som tappat hoppet och

där ensamheten tär

kan en skymning ge litet av tro

 

som en snäcka kan sjunga, kan också sjö,

kan själ av sol närmad

sjunga och dansa inför det svåra

trots tillvaron i sig blivit rämnad

 

jag tänker mig en gammal gestal

tärd och krokig av år som gått

tänker att han bär en ljusnande låga

inför det väntande känner han hopp

 

brist inte kära vi håller dig alla

fast på avstånd, liv kan ju vilja det så

men i morgon i morgon är jag uppe med solen

flätar in med sången

hopp i var vrå




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-21 20:26



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Jättefint skriven
2017-02-21

  ULJO
Suveränt detta
2017-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP