Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att andas eld

tänder ciggen tobak brinner
ett glädjefullt barn
med blodiga knän
första blosset, andas rök
ett glädjefullt barn
med tårar i blick
andra blosset, andas rök
ett glädjefullt barn
med trasiga knivar
tredje blosset, andas rök
ett glädjefullt barn
med hemliga blad
fjärde blosset, andas rök
ett glädjelöst barn
med zebrarandig kropp
femte blosset, andas rök
en glädjelöst Död
med livet som ett minne
släcker ciggen släcker glöden
andas inte mer




Fri vers av nekrofeli
Läst 201 gånger
Publicerad 2017-02-21 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nekrofeli