Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett ganska vackert självmord


fallen ängel

och vår midvintersol lyser vitt
över klarröd snö och
flickan med svarta vingar
en ängel som föll med hela himlen
i sin
blick

en fallen ängel som slutligen flög
med svarta vingar
och
svarta tankar

Hon var gravitationen
någonstans i rymden
Hon var nordpolen
när världen var platt
Hon var mörk poesi
i en värld som inte kunde alfabetet
Hon var en ängel
i en ateists sinne
Hon var en ängel som föll
med himlen som sitt mål




Fri vers av nekrofeli
Läst 566 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-21 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nekrofeli