Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lita på sig själv eller andra

En människa som står inför valet

av en operation som kan innebära

att man antingen blir frisk eller avlider

möter ofta avskräckande kommentarer

om vad som kan inträffa

Hur mycket ska en människa

lita på andras omdömen;

när man kan blicka tillbaka på

de megalomana statschefer

som röstats fram av medborgare

som man trodde var fria och objektiva

i tanken

Även om liknelsen inte är riktigt relevant

i sammanhanget,

så får man lätt en tanke åt det hållet

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 202 gånger
Publicerad 2017-02-21 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP