Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pratstund




När jag inte längre finns

Finns mina ord kvar då?

-Jaa vännen!

Men i andras mun

-Joo dom är fortfarande dina
Fastän du inte finns längre

Va bra, då har det inte varit
förgäves att jag levat!

Och då betyder det bara att
de" andra"
härmar mig med mina ord

-Vi härmar alla varandra
med varandras ord

Inget är unikt och allt är unikt

Tack kära Heliga ande !

-Det var så lite, ingen orsak.
Och nu tycker jag att du ska
sätta dig ner och skriva lite.

-Så jag kan komma på besök
In i texten

Tycker du det

-Jo. Ja Tack!

Okey!

Tack,tack.





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-02-22 00:04



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Visst kan man inte låta bli att undra över vad som skall ske med ens historia och verk efter döden. Starkt!
2017-02-28

    ej medlem längre
Underbar text som inger både hopp, tro och trygghet!

2017-02-28

  Salvation Pepper
Intressant text. Ingenting i världen försvinner, någonsin.
2017-02-23

  Bossepoet från Österbotten
stilla nattmeditation
väcker till eftertanke
2017-02-22

  Goraxy 89 Orion VIP
Wunderbar - Jag hajar (en andlig monolodia simultant) Kitikiti Tackelidankdank, Ingen Väderspänning i fjärrkarelen. Inte här i H:Ki Kannnelmäki heller. Har besök idag av en nära vän DHA ! - Han är förresten alltid här :)
2017-02-22

  Valter Örn VIP
Från det ena till det andra som vi säger i Småland. Såg några små rokokofigurer 1700-tals porslin från Wien på nätet. Tänk vilken känsla man kunde få om man satt med dessa i sin hand och satt och tänkte sig till hur de människor var som hade haft dessa saker i sin hand på sin tid.
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP