Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han läker inte mina minnen

Han läker inte mina minnen
Han påminner mig bara om tomheten
och att du är någon annan
att vi var ett vi
Han gör din närvaro bara starkare
när han stryker sina fingrar över min kropp

Vakna du
Vakna jag
Få oss att vakna

Älska hunger utan kärlek
och ljud utan ord

Vi föddes nakna
men ingen ser oss nu




Fri vers av arcoiris VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-21 23:34



Bookmark and Share


  Ex¤animo
"Vi föddes nakna men ingen ser oss nu" Mycket berörande ord.
2017-03-22
  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris VIP