Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart spets som sorgeflor

svart spets som sorgeflor
tystar tystnadens gropar

nakna fötters flykt över vattnet

akvedukten över vägen värmer
glömskans kamp mot stjärnhimmelen




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-22 00:34



Bookmark and Share


  Alexius Sjöberg
Koncentrerat och fint!
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson