Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Eftertankens kranka blekhet"





Bättre vara ödmjuk
Än stenhård.

Och slippa gå av
I längden.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-22 06:32



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
JaJa. . . Så ÄR det ju kaxiga typer håller aldrig länge!!!
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP