Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du stör min sömn, granne!

 

Du stör min sömn!
Granne!

Du stör min natt!
Granne!

Du stör min dag!
Granne!

Du stör mitt liv!
Granne!

Som en katt!
Smidig rör jag på mig i min lägenhet

Som åskboll!
Faller dina steg på mitt huvud

Som en fisk!
Omärkligt andas jag

Som en tyfon!
Skakar ditt andetag mina väggar

Helt enkelt!
Rubbet stör och kör över min liv!

KÄRA GRANNE!
DUUUUUUUUUUUUUUUUU!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 204 gånger
Publicerad 2017-02-22 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP