Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

yr i morgonstund

 

 

snödisfylld himmel

sordin över fåglalåt

rävspår suddas ut

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-22 09:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hörde denna sordin över fågellätena idag, den lade sig tillrätta i mitt sinne...
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg