Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inlindad

~De bara fötterna omgavs av de söta daggen
likt en försvinnande och ljuv beröring så hade
hon lämnat honom därhän

gryningen badade inom en slöja av persika och
gyllene skönhet, gräset dyrkade vart steg som
intensifierade friheten

där de mjuka och kraftfyllda närvaron vandrade
vittnades det om en syn som ingav en ro som
lindades in och bedövade smärtan~





Fri vers av Frida Andersson
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-22 09:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
fagersamt ordfångat
2017-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Frida Andersson
Frida Andersson