Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fakta


Trump köper golfanläggning i Sverige

 

Han ska döpa den till Mar-a-lagom. Sorgligt. 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-22 10:40



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Blekinge län, kommer att byta namn till Trumpinge län
2017-02-22

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Oh det var rolig han älskar Sverige. alltså. I vilken vilket län ska han golfa?
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP