Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amnesti mot lögner

 

 

Sverige är ett konstigt land

där sanningen

basuneras ut som lögner

och vinklade nyheter.

 

Amnesty, har rätt i sin redovisning 

när de varnar för hatretorik.

 

Något som Löfvén, Wallström och Bildt

borde ta lärdom av!

 

Amnesty tar upp 

Filipnernas Duterte att han

dödar kriminella. 

 

De borde då också riktad sig

mot de kriminella som dödar

med sitt knark!

 

Det är aldrig rätt att döda 

vem som än gör det!

 

Men när ett samhälle är i total 

dekadens behövs hårda metoder.

 

Om inte Sverige ändrar sig

kommer någon att ta till

metoder ingen av oss vill ha.

 

Det är inte en Trump

eller en Putin

och i Sverige en Åkesson

som är de farliga.

 

Utan något ännu okänd kraft

under oss som bara väntar på

att politikers retorik döda varandra.

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-22 11:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det kommer nog en kollaps förr än vi anar...
2017-02-27

    ej medlem längre
Ja det kommer nog att hända det vi inte tänkt eller önskat!
2017-02-22

    jaybird
Mer energi läggs på retstickor utomlands än tändstickor inomlands.
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP