Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skål för att inte skåla!

Varför vill vi framställa
drycker som ger baksmälla?

Efter en återställare
fick jag en tankeställare:

Tänk efter
dagen före
dagen efter!




Bunden vers (Rim) av Dan Myrbeck
Läst 505 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2017-04-24 15:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärt.
2017-05-12

  anits VIP
Fint skaldat med humor!
2017-05-09

  Irene Åberg
Hej*Så Rätt*Du*Tänkt*
Tänk*Smart*På %
Mixa*Din*Dryck
Med*H2O*Frukt
*INGEN*
*Dagen efter*Kram*




2017-05-06

  lila fjäderblomman VIP
bra där!
2017-04-28

  Lars Hedlin
Japp bra och fiffigt:)
2017-04-27

  Angel of love
Fiffigt och bra :))
2017-04-27

  walborg
Du har så rätt. Att skåla är bara en dum konvention som bara ibland känns rätt.
2017-04-25

  limerick VIP
Din dikt är en synnerligen klok devis
presenterad på ett högst fyndigt vis!

2017-04-25

  Mia Popiana
Så finurligt. Och sant. Bra där!
2017-04-25

  Anya VIP
Jaa så sant. Humor och allvar i fin kombination.
2017-04-25

  Per Drysén
Sant och fyndigt!
2017-04-25

  Fem hjärtan VIP
Humoristiskt skriven med allvarligt budskap!
2017-04-25

  Marianne Räf
Har själv inget alkoholbehov.
Bra om du verkligen lagt av !
Detta rengöringsmedel kan
aldrig vara bra för inälvorna!!
(Eller ÄR det det i måttlig mängd?)

2017-04-24

  Ingrid Trolle
Man behöver inte dricka
så mycket att man får baksmälla!
Bra text kort och gott
Tänk efter före!
2017-04-24

  Blomma-Stjärna VIP
bra där!
2017-04-24

  Maria Sundelin VIP
Eller låt bara bli de alkoholhaltiga alternativen
2017-04-24

    ej medlem längre
Baksmälla? Varför får folk smisk efter att de har festat?
2017-04-24

  M.Eta
Det gäller att sluta skåla medans man vet vad man gör annars rinner det över!
2017-04-24

  KattenKin VIP
Extra kul med påfyllningen - skål, hoppas på glas med hål!
2017-04-24

  Linda CH VIP
Så sant som det är sagt! Bra där.
2017-04-24

  ResenärGenomLivet VIP
Man bör veta konsekvenserna innan man ger sig på något och besluta om det är värt att göra det...
2017-04-24

    ej medlem längre
Kloka ord!
2017-04-24

  Gunnel Eriksson VIP
Den som har turen att inte vara
beroende och inte behöver en
återställare eller tankeställare har
svårt att förstå behovet. Bra formulerad
tankeställare.
2017-04-24

    ej medlem längre
Bra slutsats du fick fram!
2017-04-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, den uppmaningen skulle många behöva lyda!
2017-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Precis, dagen efter vill man fungera tillfredsställande!
2017-04-24

  Judas Ekholm VIP
Strålande! Eller Skålande snarare!
2017-04-24

  Goraxy 89 Orion VIP
Viktigt att kunna använda flugsmälla !!!
2017-04-24

  ULJO
Precis så slipper man återställaren
2017-04-24

  ULJO

2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck