Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MY LIFE IS A BLITZKRIEG

modern day preachers
are far too lame
love bombing is
the name of the game
i'm too wild
too wild to be tamed
i'm too bright
too bright to be framed


1,2,3,4
bombs away
my life is a blitzkrieg
you are being bombed today
my life is a blitzkrieg


sugarcoating
is not God's way
just repent, don't disobey
i won't beat around
the bush today
it's black or white
and never grey


LARZ GUSTAFSSON  22/2 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2017-02-22 16:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
2 Kor 10:3-5.
Nu är det just de vapnen jag åsyftar.
På vår sista platta lyckades jag få med ett par kristna texter.
En av dem heter "Blitzkrieg Against Babylon".

2017-02-22

    ej medlem längre
Love bombing...is a game... så sant! Men mot ondskans andemakter krävs andra stridsvapen som inte är av denna världen!
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP