Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Börja inte göra något när du är kissnödig

Gör inget förhastat

när det är annat

som tränger sig på




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-22 16:46



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Hahhaha, , den här va skoj!!
Vad man pysslat med än det ena och det andra , , så helt plötsligt slår det till. Jaa, , , jag ska , ,
2017-02-24

  Solstrale VIP
Andas andas andas så kommer anden in i dig och du kan i andanom ta in nuet! Fint kort kärnfullt!
2017-02-22

    jaybird
Bättre fyra blåsträningar dagtid
än fyra blåsträngningar nattetid.

Tack för visa ord.
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP