Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RINKEBY - RIOT

Sverige är på väg att glida ut i total laglöshet.

Försvarar polismän sig då slöddret står och kastar stora stenar på dem blir det ett ramaskri från liberalkärringar och flumvänster.

Det allvarliga är aldrig att blåljuspersonal blivit attackerad utan att packet blivit "traumatiserade". Stackars små ligister...

Det måste bli slut på daltandet med det kriminella avskummet.

Jag ser hellre en totalitär stat i Sverige än det moras vi lever i nu. Hellre en fungerande diktatur än en dålig demo(-n)krafti!

Många i Sverige är innerligt trötta på att mobben ska diktera villkoren.

Låt spöknippet tala!

 

LARZ GUSTAFSSON




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2017-02-22 16:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Synd att polismannens kula inte träffade.
Jag skulle ha firat med tårta.
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP