Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teckning: Solstrale…


EN KRAM TILL DIG

♥EN KRAM TILL DIG!
SÄRSKILT TILL DIG SOM KÄNNER ATT DU BEHÖVER EN EXTRA IDAG VARSÅGOD♥

Vinter är snö och is
du känner hopplöshet
på så många olika vis
minns att våren inte är nu
att tro det har sitt pris
och olycklig bliver du
känn lite glädje över en flinga snö
den lever knappast länge
och den smälter ned och dö
Tänk vad fint att du människa är
du får ju en värmande kram här
om du en flinga varit i den kramande natten
då hade du förvandlats till bara vatten




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 789 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-02-22 17:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kramelikram tillbaka.
2017-02-22

  Fem hjärtan VIP
En varm kram tillbaka!
2017-02-22

  stig wikman
Du är en
underbar dam
Så här får
du en kram.

Å APPLÅD FRÅN SW.
2017-02-22

  M.Eta
Kram tillbaka, vi kan aldrig få för många!
2017-02-22

  ULJO
Alla behöver vi en kram då och då Tack för att du påminner
2017-02-22

    Dan Myrbeck
Jaa - slösa med kramar
till alla man amar!
2017-02-22

  Mr_Solstråle
En Kram tillbaka till dig =)
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP