Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu när alla PK-medier skriver om våld och elände...

 

...vad ska alternativa medier skriva om då?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-22 17:32



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En högst relevant fråga. Blir intressant att följa.
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP