Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken

Här står jag naken
muren är riven
du har kommit innanför mitt skal

Jag skakar
så rädd och blottad
så oerhört sårbar

Här står jag naken, rädd och sårbar
det isar sig på huden
känner sådan rädsla
det krampar i hjärtat
tidigare sår börjar blöda

Tårarna går inte att stilla
dem rinner ner för min kind

Ensam
Naken, rädd och blottad




Fri vers av Sussisfitness
Läst 576 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-22 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sussisfitness