Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FADER SVEN

fader sven

är inte farbror sven

fader sven

är inte skurkars vän

fader sven

han står för ordningen

ge oss män

som är som fader sven

 

moder svea

spelar ut sin roll

moder svea

tappar sin kontroll

då behövs

den STARKA

styrningen

då behövs

det män som fader sven

 

 

LARZ GUSTAFSSON  22/2 2017

 

Jag tror på ett alternativ till den feministiska daltstaten.




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2017-02-22 18:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt rätt!
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP