Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omdaning

 

Det som så mörkt
syntes sväva fram ur horisonten

Hördes ljudligt skrika ur sig
hela sitt vara som vaporiserades
framför blida ögon

Ögonen som hörde till
hela den saliga kropp
vars uppenbarelse så gärna ville
och tids nog skulle återförenas
med allt det som sinnen kunde uppleva




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 136 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-22 18:27



Bookmark and Share


  Karolina Cerise
Så vackra ord :-) omdaning, blida, ljudlig, salig :-)
2017-04-19

  Bengt H VIP
Jag är alltid glad över att i få ord kunna utläsa ett längre förlopp.
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson