Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAKNA TILL LIV

Efter en lång väg..kom hon fram
Hon hälsade honom..med varm kram
han tittade med förundran
han knäppte händerna i bön
Han bad om ursäkt
Han sveptes i hennes kärlek
Bra gjort..snyggingen!




Fri vers (Fri form) av ryttarinnan
Läst 386 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-02-22 19:20



Bookmark and Share


    ryttarinnan
Fantastisk kommentar och full av poetisk glädje fina Bo ..
2017-02-23

  Bo Himmelsbåge
Mycket fin dikt om Kärleken och Våren, som väckarklocka, för då blommar allt upp till Liv igen...

T.o.m. en snyggning kan knäppa händerna i bön o ursäkt...
för att han inte väckt denna frusna tundra till liv tidigare...
Men NU är allt förlåtet...
för nu prunkar och doftar stäppen av de ljuvaste blommor...!

Tack, snyggingen!
2017-02-23

  Monika A Mirsch VIP
Det förunderliga mötet - vackert och fullt av hopp!
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

ryttarinnan