Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21 november 2016


Jag kan andas igen,
Bara de få sekunder jag är med dig.
Då kan jag andas....




Övriga genrer av Moon Of The Female
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-22 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moon Of The Female
Moon Of The Female