Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anfall är bästa försvar

Det har kommit sig att Mr Trump blivit en symbol

för alla gamla tankesätt som har en ironisk knorr

Ett exempel: Anfall är bästa försvar !

(Utfallet mot Sverige för att dölja bristerna och upploppen

i sitt eget land)




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-22 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP