Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att göra avtryck

Två herrar,
inte vilka som helst
två fyrtiotaggare

Inte kända,
för att gå omkring i filttofflor

Skakar,
om halva Sverige
eller i alla fall mellan
Göteborg och Malmö

Allt,
bara för att man gör sin plikt

Drar in pengar till bolaget

© Christer Johansson 2017-02-22




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-22 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP