Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Schackpoesi


Schackdonator vs namne (Schackpoesi )

Hur gick det i schackpartiet för Christer ?
- Christer vann inte.
Nähä, så Christer förlorade.
- Nej Christer förlorade inte.
Hur menade du nu ?
- Christer stod på vinst med
två bönder över i tornslutspelet,
men tappade det snöpligt till remi.
Jaha mot vem då ?
- Christer Johansson
Men den andra Christer då ?
- Han heter också Christer Johansson
Visst har du nu räknat ut vilken Christer Johansson
som är jag ? Schackdonator alltid schackdonator

© Christer Johansson 2017-02-22





Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-22 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP