Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatets retorik

Amnesty varnar för hatets retorik
Inte hörd sedan 30-talet Goebbels
Nu är det inte bara käbbel
När de styrande för sin politik









Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-22 22:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det finns ett berättigat hat.
T ex hatet mot kriminalitet.
2017-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP