Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Matteus 11:30 THE MESSAGE


Kom till mig


Är ni trötta?


Slitna?


Utbrända

av försöken

att leva upp

till olika andliga krav?


Kom då till mig.

Fly med mig,

så ska ni få tillbaka livet.


Jag ska visa er var man kan få vila ut.


Kom med mig och var med mig - se hur jag gör.


Känn nådens otvungna rytm.


Jag ska inte lägga på er något som är tungt eller otympligt.


Följ mig, så skall ni få lära er att leva fritt och lätt.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-02-22 22:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvliga ro...mycket tröstande...
2017-02-27

    Dan Myrbeck
Passar särskilt bra i vår tid.
2017-02-23

  aol
Underbart skrivet,
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP