Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tårades med regnet inatt

Skapelsen viskade vägen ut till mig
Vägen som hen omsorgsfullt gjort till sin
Mitt i krisen fann jag modet att be hen
Och responsen gav mig nådfullhet

En gåva jag kände med
Ett empatiskt utbyte
Och nu är jag här igen
Förundrad med bitvis karisma

Jag är du
Du är jag
Vi är här som En

Tack




Fri vers av Sandra, On the Border.
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-23 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra, On the Border.
Sandra, On the Border.