Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom allt förstånd

 

 

Långt bort 

ut i evigheten 

ditt inga ljusår räcker 

att mäta resan dit.

 

Där universum expanderar 

på dess väg

ut i oändligheten.

 

Pressar sig ut

i en annan dimension 

än vår egen.

 

En annan dimension 

av ännu okänd materia

för något kan inte expandera

ut i ingenting.

 

Ingenting kan födas

av ingenting

eller utan en intetelligens 

bortom mänsklig tankeförmåga.

 

Något som vi ännu inte

fått del av

för ingen mänsklig hjärna

kan ännu inte det förstå.

 

Kanske kan vi i kontemplation

i vår hjärnan innerst mysterium

komma nära skaparens tanke

om livet och evigheten.

 

Men vi är ännu inte där!

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av M M Mannheim VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-23 00:28



Bookmark and Share


  aol
Ja vi är byggda av atomer och eftersom atomen alltid har funnits så kan inte jaget dö där finnes en tänkande materia vi går upp i för i vår själ ryms hela rymden fast den väger ingenting, verkligen en tankeväckande klok skrift.
2017-02-23
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP