Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgonljuset

 

Morgonen 

har lagt sin hand

mot ditt ansikte

 

häller ljus

över nattens drömmar

 

vill bara kyssa dig vaken

och dricka gryning

ur dina smilgropar

 

hör lusten viska

i skälvande andetag

 

idag ska vi

leka oss genom dagen

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-02-23 06:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint framfört min vän :)
2017-03-05

  Björn Björkegren/Blue Bear
Applåd!
2017-02-27

  ResenärGenomLivet VIP
En underbar morgonstund...så ljuvligt...
2017-02-27

  Goraxy 89 Orion VIP
Vacker och lek & lustfylld lyrisk illustration!!!!
2017-02-26

    ej medlem längre
Varmt och kärleksfullt klingar din vackra dikt.
2017-02-24

  Alysse VIP
Så lustfyllt vackert och mjukt
vill jag också vakna.
Underbart!

2017-02-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuella lekfulla toner hörs i din ljuvliga dikt!
2017-02-23

    Dan Myrbeck
Ruskigt bra!

Bokmärkte precis!
2017-02-23

  Blått Norrsken VIP
Oh vad vackert och fint!!!
2017-02-23

  Rise Little One
Vackert skrivet!
2017-02-23

  Alexius Sjöberg
Vilken upplyftande dikt. Det behövs!
2017-02-23

  Solstrale VIP
Innerligt vackert!!!
2017-02-23

  ULJO
Vackert skaldat
2017-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP