Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sju nya planeter upptäckta

 

Dit kan amerikanerna skicka flyktingar från de sju länderna så varje nation får en egen planet. 

Dit kan man också skicka sjuklövern så varje parti får en egen planet. 

 

Tänk att vi endast är 39 ljusår bort från fred på jorden. 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Onomatoprofet VIP
Läst 604 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-23 08:26



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Sorgligt och vackert. På en och samma gång.

Alltid detta ofattbara avstånd.. till freden på jorden.
2017-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP