Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Johannes 10:27-29 THE MESSAGE


Ingen skall rycka dem ur min hand


Mina får lystrar till min röst.


Jag känner dem , och de följer mig.


Jag skänker dem äkta och evigt liv.


De är för alltid skyddade mot Skövlaren.


Ingen kan slita dem ur handen på mig.


Fadern som har lagt dem i min vård

är så mycket starkare än Skövlaren och Tjuven.


Ingen kan någonsin ta dem ifrån honom.


Jag och Fadern är ett i själ och hjärta.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-02-23 09:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tryggt att veta...
2017-02-27

    ej medlem längre
Orden förmedlar känslor som ger styrka att läsa.
2017-02-24

  Eva Helene VIP
Trygghet, fint!
2017-02-23

    ej medlem längre
Sköna ord!
2017-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP