Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teckning: Solstrale


DE FEM VÄNNERNA

 

sakta löser de upp banden

de vet vart de har varandra

 

ingen är rädd att vara ensam

de har gemenskapens visdom

 

i deras inre själs boning lyser det

spår har lämnats kvar från mötet

 

de bär med sig vetskapen om vänskapen

vänskap går genom berg och över vatten

 

vi ses när vi ses nästa gång vi ses avslutar de

i förtröstan går de mot sina hörn av livet fyllda

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-02-23 09:48



Bookmark and Share


  DominiQueen
Älskade tack för denna och TACK för ALLT!!! Älskar Dig även om jag är tyst :-)
Varm kram min vackra och kloka vän
LoveLight
DominiQue

PS. BokMärks!
2017-03-04

  Fem hjärtan VIP
Så härligt att få ha sånna vänner.. !
2017-02-24

  Marianne Räf
Fint berättat om fin vänskap,
kanske inte så vanligt
förekommande..... :)
2017-02-24

    Peter Söderqvist
Härligt slut som motsvarar texten.
Temat känd evigt.
2017-02-23

  Blått Norrsken VIP
En av livets skönheter (vänskapsband)som gör livet värdefullt.
Fint skrivet!!!
2017-02-23

  ULJO
Vänner är tacksamt
2017-02-23

  M.Eta
Vänner att vara rädd om. Fint beskrivet.
2017-02-23

  Salvation Pepper
Ja, det har man upplevt. Vissa (många) saker är tidlösa.
2017-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP