Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Sefanja 3:17 "Herren, din Gud, bor i dig, en hjälte som kan frälsa. Han gläder sig över dig med lust, han tiger stilla i sin kärlek, han fröjdar sig över dig med jubel." Bild. heine kapp Twitter


...han tiger stilla i sin kärlek


The Lord your God... The Mighty One, will save... He will quiet you with His love, He will rejoice over you with singing.
Zep3:17


Jag fann detta på Twitter idag

och blev sprudlande glad

vid påminnelsen av att

Gud som hjälte bor i mig

och "tiger stilla i sin kärlek"

samt gläder sig över mig

både med lust och jubel




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-02-23 11:14



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvlig känsla...
2017-02-27

  Salvation Pepper
Fina ord.
2017-02-24

    ej medlem längre
Tack för att du delar med dig av dessa ord.
2017-02-24

    Dan Myrbeck
Roligt att det finns bra material
på Twitter!
2017-02-23

  i af apa
vackert!
2017-02-23

    ej medlem längre
Ja det var väl fint med uppmuntrande ord!
2017-02-23

  Goraxy 89 Orion VIP
I Sanning är det så !
2017-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP