Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vara en del av allt och ändå inte delta


En kuliss i Majorna

flyr världen på folktomt kafé
neil young sjunger skört från sin horisont
ackompanjerad av en kaffekvarn

elvans spårvagn skramlar förbi

vilar

i en kuliss och livet pågår därute

© Maria Marängsviss, 23 februari 2017




Fri vers av Maria Marängsviss VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-02-23 13:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det finns lite enkla orörda caféer i Majorna där man kan njuta av lite tidlöshet, Café Fenix på Djurgårdsgatan är ett rekommenderbart enkelt ställe där tiden stått still många år, gillar detta!
2017-02-23

    ej medlem längre

2017-02-23

  Jeanne-Marie VIP
Vilket café var det? Missa inte Govindas på Chapmans torg. Där kliver du in i en annan värld. :)
2017-02-23

    ej medlem längre
En ögonblicksbild av livet en stund på ett café i Gbg....enkelt..vilsam läsning.
2017-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Marängsviss
Maria Marängsviss VIP