Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livet i färg

ett färgkollage
på min vägg:

en skir vit blomma
ett blekt bär-kart
tre djupröda smultron

en krans av frodiga blad
sveper runt om

som livet?

barnets oskuld
ungdomens vilsenhet
den vuxnes livskraft

vänliga människors händer
utsträckta till tröst och hjälp




Fri vers (Fri form) av Margareta Wersäll
Läst 344 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-23 14:03



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En vacker bild av
det som sparade
foton, vykort och
collage av annan
sort kan både visa
vänliga människors
händer utsträckta till tröst
och hjälp och tjäna som en
påminnelse om det som varit.
Mycket bra skaldat.
2017-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som väcker tankar och känslor!
2017-02-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert och berörande diktat om livets olika faser.
2017-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll