Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vågar du

Hur vågar du finnas, såhär nära när jag är så tätt in till,
hur vågar du ta vid min kind, när du vet att det är det enda jag vill
Hur vågar du få mig att känna så starkt, att känna såhär,
hur vågar du lyckas göra om mig till en tjej som faktiskt blir kär
Hur vågar du spränga, all den ångest jag tidigare burit rätt i luften,
hur vågar du få mig utmana mina ideal och all den där förnuften
Hur vågar du ta mig till en annan dimension jag inte ens visste fanns,
hur vågar du få mig att tro att livet och kärleken är värt en chans
Hur vågar du beslagta solen och månen och havet med mig
Hur vågar jag slutligen säga, att jag är lycklig och att jag älskar dig




Övriga genrer av Fragment
Läst 418 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-23 18:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra, tjejen.
2017-02-24

  Hestia VIP
Vacker! rytmisk!
2017-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Fragment