Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#fakta


De fem vanligaste namnen i Sverige om tio år

 

Jimmie

Donald

Adolf

Benito

Vladimir

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-02-23 19:14



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Namnärounvikligt, Jack hen eller bja eller vad du heter nästa gång
Din åsikt är undvikligv
2017-03-02

    ej medlem längre
Inte ens kul. Allt detta dravel om höger och vänster, det kunde lika gärna vara en text från Herr Sköld eller från en extrem Kroat, Serb eller vad som. Blä!
2017-03-01

    AA VIP
Tänkvärt. Hoppas dock att vi med gemensamma krafter kan vända på utvecklingen.
2017-03-01

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
...Lenin,Mao,Pol-pot,Idi Amin......
2017-03-01

  Cugel
Hehehe. Nice.

Om en alarmistisk gnällspik inverterar det där blir det:

Muhammed
Mohammed
Ahmed
Ali
Hussein
2017-02-23

  Staffan Nilsson
asg

Jag hoppas att vi kan vända på eländet ....
2017-02-23

  Ric
*alternativa fakta? ;)
2017-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP