Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Samhällsdyngan luktar lika illa, oavsett om man bär gasmask eller ej.


[L]ismande luder


Den enda -ismen
värd att bevara
är schismen:
må den trilskas för evigt.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 482 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-23 20:34



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Den enda ism som rymmer alla ismer, är aforismen.
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP