Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är trasig inuti även om munnen ler

Åter gapar ärren som blödande sår i själen

 

Får mig att åter tappa tron på mig själv

För det gör så ont att inse hur hårt minnen

 

Biter sig fast och sätter spår i en trasig själ

Trasig är jag för även om många ärr läkt idag

Så är huden lika tunn som pergament runt hjärtat

 

Och varje gång jag blir osäkra personers

Offentliga soptunna brister någonting inom mig

 

Jag förlorar en liten bit av min identitet

 

Den som tog sådan tid att bygga upp

 

Känner tårarna tränga på i halsen

Men jag vet de kommer inte att falla

Inte förrän någon är ”för snäll” mot mig

Eller fysisk smärta får dem att tränga fram

 

Så lätt är det att sänka en person till botten

Och samtidigt hindra smärtan från att komma ut




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 526 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-02-23 22:24



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Det är det svåra, att acceptera att man helt enkelt inte ska tro på vissa folks ord.


2017-02-27

    jordarp@hotmail.com
Tagen, helt otroligt
Så br
2017-02-26

  Marita Ohlquist VIP
Du skriver bra om det mörka, svåra!
Stark text som borde läsas av många!
2017-02-25

  Ida-Marianne
Trösta dig med att du har en otrolig förmåga att beskriva dina känslor! Du skriver bra! Var stolt över den förmågan!
2017-02-24

    Dan Myrbeck
Ja, har man tunga upplevelser i bagaget, blir man en tickande
bomb.
2017-02-24

  Johan Strömstedt
Du är under alla omständigheter ärlig mot dig själv. Jag tror de flesta av oss går omkring med en smärta som inte syns på utsidan. Du försöker under alla omständigheter åskådliggöra den.
Pennan är ingen dum kamrat under resan.

2017-02-24

  Ljusletaren
Usch för de osäkra själar som går på sina medmänniskor för att såra dem ännu mera/ kram
2017-02-24

    ej medlem längre
hoppas det går över. såg dig och din kompis i gomorron sverige för nåt år sen. fattar inte hur nån kan vilja vara elak mot dig.
2017-02-24

  Andreas db Gustafsson
Det kanske verkar vara en ensam tillvaro. Men vi är många. Och tillsammans är vi starkare än vi är för oss själva. Därför så är det så himla synd att man ska vara så svår att lära känna.
Kramar
2017-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP