Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En melodi.



Du spelar dina fingrar på mig.
En melodi av längtan och lust.
Hoppfulla ögon som lyser mot mig likt strålkastare.
Jag blir obehagligt bländad.









Övriga genrer av jennypencil
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-24 02:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skönt bli bländad av en älskads aura. bra diktat.
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

jennypencil