Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fristad

 

Att skapa

är en fristad

där själen

får vinna

 

några andetag

 

men hur

ska jag hinna 

kan sällan finna 

 

en vilsam sång

 

drar ett penseldrag i farten

strör ut några ord på språng

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Fem hjärtan VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-02-24 08:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint !
2017-03-05

  ResenärGenomLivet VIP
Vi behöver prioritera tid till att göra det som bygger upp oss...mycket fint formulerat...
2017-02-27

  Karina"Kia"
Lite skapande i stress och att finna sin bro i ro i skapande i ord och målande i livet!
Du gör det så bra<3

Men allt har /tar sin tid och vi väntar på dig hur mycket du har i din väg..så stressa mindre vi finns kvar här!
2017-02-26

    Dan Myrbeck
Det är viktigt att få tid till
det man verkligen vill.
2017-02-24

  Robert Gustafsson
Fint och sant.
2017-02-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Så bra du formulerar vådan av att känna stress över att inte ha tid för de konstnärliga talanger man har.
2017-02-24

    ej medlem längre
Du väver vackra ord med stor känsla i varje bokstav.
2017-02-24

  Blått Norrsken VIP
Fint skaldat! Själen vinner i råge genom skapandets rum .
2017-02-24

  Alysse VIP
"Att skapa

är en fristad

där själen

får vinna

några andetag"


Fantastiskt formulerat
och så väl beskrivet
med dina vackra ord!

2017-02-24

  aol
Mycket fint tankeväckande skaldat,
2017-02-24

  aol
Ja Presis just så som man tänker att komma till ro även för mej att skapa dikter som stiger ur själen med mjuka vingslag,
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP