Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte så begränsad som du tror ...

Image may contain: night and text

Om du verkligen vill någonting
så kan du förverkliga det!

Kanske är det så
att du en och annan 
omväg måste välja att gå
för att kunna nå dina mål ...

Men om du verkligen vill
och vågar tro på dina förmågor
så kommer du dina mål nå ...

Och om du inte når dit du ville nå
har du antingen valt fel väg
för att nå ditt mål ...

... eller
så ville du inte tillräckligt mycket ...

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-24 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP