Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklig magi kommer i många olika former ...

Image may contain: text

... Men det är du själv 
som antingen på egen hand
eller tillsammans med någon
som liksom dig
inte väljer att begränsa sig ...

... skapar 
förutsättningarna för 
att denna magi
ska kunna bli till
och bli det du vill ...

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-24 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP